UA-6670599-3

       

OmgevingsWeb OmgevingsWeb Boek
  New Posts New Posts RSS Feed - Vragen over stalen hal
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Vragen over stalen hal

 Post Reply Post Reply
Author
De Vries View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote De Vries Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vragen over stalen hal
    Posted: 07 Oktober 2012 at 12:45
ste mensen,

Ik zit al een tijdje met een aantal vragen in mijn hoofd omtrent een oud project wat wij ooit op stage hebben gehad (ik heb het zelf nooit behandeld maar ben toch benieuwd hoe dit opgelost kan worden). Het betreft een hal opgebouwd uit stalen elementen. Het bijzondere aan de hal was echter het feit dat de plattegrond aan één zijde schuin wegliep (zie de tekening bijgevoegd).

http://s18.post.org/phdyav8q1/Situatie.png

De vragen die ik heb:

Hoe wordt tegen de schuin weglopende kolommenrij van stramien 1 een gevelbeplating bevestigd? Aangezien de gevel niet evenwijdig aan de flens van het HEA-180 profiel staat vraag ik mij af hoe de regels van de gevelbeplating op de kolom vastgezet kunnen worden. (In de situatie wanneer de gevel recht zou zijn worden de platen vaak bevestigd zoals in de afbeelding bijgevoegd, maar hoe zit dit bij zo'n schuine gevel als dit?).
http://s8.post.org/69534r02t/Gevelbevestiging_bij_rechte_gevel.png

Omdat er vanuit moest worden gegaan dat de dakhelling overal gelijk moest zijn (ivm de mogelijkheid tot het plaatsen van een sheddak), lijkt mij dat alle kolommen van stramien een andere lengte hebben, is dit ook op te lossen?

Ik hoor graag van jullie.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.03
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.031 seconds.

       

OmgevingsWeb OmgevingsWeb Boek